Personlig EMS-træning

299,00 DKK9.999,00 DKK

En innovativ og moderne træningsform tilpasset dine behov

Når du ønsker at komme i form, opbygge dine muskler, genoptræne en skade, styrke dit væv og aktivere stofskiftet er EMS træning den optimale træningsform. Både effektivt, men samtidig skånsomt. Med høj intensitet i korte træningspas aktiveres de dybere muskellag uden at belaste leddene. Derfor er 20 minutter om ugen er nok.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Hvordan virker Personlig EMS-træning

 

EMS står for ’elektronisk muskelstimulation’. Træningen bygger på, at der sendes regelmæssige elektriske impulser til musklerne samtidig med, at du bliver guidet til at udfører en række øvelser og spænder derved op i dine muskler. Den specialdesignede dragt forstærker nervebanens strømimpulser, hvorved flere muskelgrupper aktiveres i forskellig grad, alt efter, hvilken træning og effekt, du ønsker.

 

Personlig EMS-træning er både til dig, der ønsker at styrke kroppen og til dig, der døjer med en eller flere skader. Træningen er hurtig og effektiv! 20 minutter om ugen er nok. I er to personer på hvert hold, og under hele sessionen fokuserer EMS-træneren på dig og din situation og sørger for, at du udfører øvelserne optimalt samt får maksimalt udbytte ud af træningen.

Book tid nu

Om behandlingen

 

Træningstøj:

Vi udlåner kun træningsundertøj til prøvetimen. Det er påkrævet at købe eget træningsundertøj til efterfølgende træninger. Engangspris: kr. 349;-

 

InBody måling:

Du får en gratis InBody måling ved opstart samt hver 10. gang i forbindelse med træning. Der er også mulighed for at tilkøbe en selvstændig måling til kr. 299,-

Priser

  • Prøvetime: kr. 299,- (introduktion til EMS, målsætninger, 20 min intensiv træning)
  • 1 enkelt gang: kr. 349,-
  • 10 turs kort: kr. 3.000,- (1 gang pr. uge i 10 uger), gældende i 3 måneder
  • 20 x træning: kr. 5.500,- (1 gang pr. uge i 20 uger), gældende i 6 måneder
  • 40 x træning: kr. 9.999,- (1 gang pr. uge i 40 uger), gældende i 12 måneder
  • Abonnement: kr. 1.000,- pr. måned (1 gang træning pr. uge)

 

Yderligere information

Antal behandlinger

10-turs klippekort, 20-turs klippekort, 40-turs klippekort, Abonnement, En enkelt gang, Prøvetime