Oil-free Makeup Remover

130,00 DKK

Oliefri makeupfjerner til nænsom fjernelse af makeup

Oil-Free Makeup Remover er en skånsom og effektiv makeupfjerner, som er helt fri for olie. Den går derfor godt i spænd med Sanzis vippe- og bryn-produkter. Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som beskytter og beriger din hud. Samtidig er den nænsom mod huden og fjerner din makeup uden at irritere huden.

Kategori:

2 på lager

Beskrivelse

Oil-Free Makeup Remover er særligt udviklet til at gå i spænd med et udvalg af produkter til øjenvipper- og bryn.

Det er desuden oplagt at bruge en makeupfjerner, selvom du ikke går med makeup. Det kan nemlig være første skridt til at få renset din hud for dagens snavs og skidt.

Makeupfjerneren er desuden skabt til mildt, men effektivt at fjerne makeuprester, skidt og snavs samtidig med at din hud både bliver plejet og beskyttet. Du finder f.eks. panthenol i den olie fri makeup fjerner, som har en beroligende og blødgørende effekt på huden. Du kan også finde hyaluronsyre på ingredienslisten, som binder og holder på fugten i huden.

Makeupfjerneren er rig på antioxidanter og vitaminer, der beriger din hud. Desuden er produktet vegansk certificeret og fri for parfume og alkohol. Med makeupfjerneren giver du din hud de bedste betingelser for at restituere og blive klar til morgendagens påvirkninger.

  • Rig på antioxidanter & vitaminer
  • Ikke tilsat parfume og alkohol
  • Virker beroligende på huden
  • God sammen med Eyelash Growth Serum
  • Vegansk certificeret

Ingredienser

Water, Glycerin, Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides, Dipropylene glycol, Panthenol, 3-o-Ethyl ascorbic Acid(Vitamin C), Coco-Glucoside, Tocopherol(Vitamin E), Sodium Hyaluronate, 1,2-HexanedioL, Centella Asiatica Root Extract (Gotu Kola), Opuntia Dillenii Flower Extract (Prickly Pear), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera), Chrysanthellum Indicum Extract (Indian Chrysanthemum), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin