Moisturizing Day Cream SPF15

250,00 DKK

Moisturizing Day Cream SPF15 er en nærende dagcreme med solfaktor og uden parfume, der på én og samme tid fugter og beskytter din hud mod solens UVA- og UVB-stråler. Dagcremen, som er 100% vegansk, har mange gode egenskaber, der sørger for at huden er i god fugtbalance dagen lang. Desuden er den rig på både vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. 

 

Kategori:

4 på lager

Beskrivelse

I dagcremen med SPF finder du kemiske solfiltre, som har været et vigtigt valg for os. Grunden til at vi har valgt kemiske solfiltre til vores ansigtscreme er, at de trænger ind i det øverste hudlag og derfor bliver en meget lettere konsistens på huden, som hurtigt trænger ind. De kemiske solfiltre har den effekt, at de absorbere solens skadelige stråler uden at man kan se den på huden som en tyk, hvid hinde – og derfor er den naturligvis at foretrække i en dagcreme med spf.

  • Rig på antioxidanter & vitaminer
  • Beskytter mod UVA-og UVB-stråler
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Miljøvenlig glasflaske
  • Vegansk certificeret

Ingredienser

Water, glycerin, ethylhexyl palmitate, butyrospermum parkii (shea butter) oil, propylene glycol, sodium hyaluronate, diethylhexyl butamido triazone (UVA), erythritol, ethylhexyl triazone (UVB), betaine, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate (UVB & UVA), chondrus crispus extract (algae), caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, isononyl isononanoate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, allantoin, centella asiatica extract (gotu kola), 1,2-hexanediol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, squalane, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil