Liiteguard Short-Grip – Sort

149,00 DKK

  • Skridsikker sål som sikrer, at du står bedre fast i skoen.
  • Øget åndbarhed på vrist nedsætter risikoen for vabler.
  • Forstærkede kapper ved tæer og hæl, som forebygger slid i disse områder.
  • Anatomisk pasform designet til at følge fodens form.
  • Svedtransporterende materiale som sikrer optimal svedtransport.
  • Tåler tørretumbler.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Lav sportsstrømpe med perfekt pasform

Den skridsikre sål har en punktvis silikone belægning, som strækker sig fra forfod og op til bagsiden af hælen. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i skoen, hvilket gør at du står bedre fast i dine løbesko, derved givende en bedre kontakt til sko og underlag.
Silikonebelægning kombineret med de særlige svedtransporterende egenskaber i det svedtransporterende materiale, gør at din risiko for vabler reduceres markant.

Liiteguards Short-Grip strømpe er fremstillet i et svedtransporterende materiale, som udover en sublim komfort også sikrer en optimal svedtransport. Materialt svedtransporterer 4 gange så meget som almindelig bomuld, og har desuden den fordel, at strømpen kan tørretumbles efter vask, uden at de særlige egenskaber i materialet forringes.

Udover det svedtransporterende materiale har vi også i strømpen også udviklet et nyt mesh-system. Den øgede åndbarhed der kommer med denne nye mesh, er også med til at nedsætte risikoen for vabler, da disse opstår af gnidninger mod huden, der kan fremprovokeres af svedholdigt materiale.