Liiteguard Shin-Tech Running – Hvid

399,00 DKK

  • Gradueret kompression der sikrer et optimalt blodflow.
  • Anatomisk pasform designet til at følge fodens form.
  • Ankelbeskyttelse øger blodcirkulationen i området.
  • Akillessene kompression der afhjælper smerter i akillessenen under og efter motion.
  • Skridsikker sål som sikrer, at du står bedre fast i skoen.
  • Svedtransporterende materiale som sikrer optimal svedtransport.
  • Øget restitution der hjælper benene med genopbygning.
  • Skinnebensteknologi der afhjælper smerter i underbenet og skinnebensbetændelse.
  • Tåler tørretumbler.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Lang kompressionsstrømpe som forebygger skader.

Kompressionen øger cirkulationen i underbenet, og kan afhjælpe træthed og reducere gener i underbenet under og efter hård fysisk aktivitet. Den væve-teknik der er benyttet i strømpen er den nyeste på markedet, og sørger for at strømpen giver maksimal støtte omkring fod ankel og skinneben, og dermed den komfort du behøver for at kunne yde dit bedste.

Der er en forstærkning omkring achillessenen, hvor der er øget kompression. Kompressionen hindrer achillessenen i at hæve op, og giver desuden en støtte, som beskytter mod de konstante vibrationer der kommer i senen under aktivitet.

På indersiden af strømpen er der en forstærkning i materialet, som løber bag ankelknoen og ned til indersiden af midtfoden. Formålet med denne forstærkning er at understøtte indersiden af svangen, og afhjælpe pronation af foden under løb.

På indersiden af strømpen er der på begge sider af skinnebenet en punktvis silikone belægning, som er placeret på de områder hvor man oplever smerter, hvis man lider af skinnebensbetændelse. Silikonen skal stimulerer de muskler og sener der sidder tæt på skinnebenet, og derved afhjælpe de smerter der kan komme i forbindelse med løbeaktivitet. Smerterne man oplever ved skinnebensbetændelse, vil typisk være værst i landingsfasen under løb, og især hvis man løber på hårdt underlag.

Sålen har en punktvis silikone belægning, som strækker sig fra forfod og op til bagsiden af hælen. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i støvlen, som gør at du står bedre fast i støvlen, hvilket giver en bedre kontakt til støvle og underlag. Selve sokken er lavet i et materiale som hedder SoftAir Plus, som transporterer sved hurtigere væk fra huden end bomuld eller andre syntetiske materialer. Dette gør at din fod holdes mere tør, og kombineret med silikonebelægningen, minimerer dette risikoen for vabler markant.