Liiteguard Performance Sleeve Kit

499,00 DKK

PERFORMANCESLEEVE-sæt består af fodboldsleeves med kompression og formbare benskinner. Fodboldssleevet er til fodboldspilleren, der ønsker alle fordele i ét sleeve.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vores performancesæt er det perfekte redskab til fodboldspilleren, der vil performe bedre end sin modstander.

Det er de små detaljer der tæller – og som kan afgøre kampen. Med performancesættet skaber du det bedste udgangspunkt for dig selv.

Løse benskinner, strømpetape og andre irritationselementer, der mindsker din præstation, er fortid.


Formbar benskinne

Den unikke benskinne er lavet i et særligt plastmateriale med et lavt smeltepunkt. Den specielle plasttype bliver formbar allerede ved 62 grader, hvilket gør, at du i løbet af få sekunder nemt kan forme en benskinne, som passer unikt til dit skinnebens dimensioner.

Alt du har brug for, for at forme benskinnen er kogende vand og et ildfast fast. Så du kan nemt og hurtigt komme på banen med dine specialformede benskinner.
Når benskinnen er formet kan du klippe den til og tilpasse den i den ønskede størrelse. Med vores formbare benskinne sikrer du maksimal komfort, der passer perfekt til dit ben.

For maksimal støddæmpning kan skum påføres indersiden af benskinnen. OBS: påføres skum, kan skinnen ikke genformes.

Sleevet

Sleevet er et kompressionssleeve, hvis funktion øger cirkulationen i underbenet, som kan afhjælpe træthed og reducere gener under og efter hård fysisk aktivitet. Den benyttede væveteknik er den nyeste på markedet, og sørger for at strømpen giver maksimal støtte, så du får den komfort du behøver, for at kunne yde dit bedste.