Liiteguard Performance sæt – Hvid

599,00 DKK

  • Gradueret kompression der sikrer et optimalt blodflow.
  • Indbygget indvendig lomme i strømpen til benskinner.
  • Ankelbeskyttelse øger blodcirkulationen i området.
  • Akillessene kompression der afhjælper smerter i akillessenen under og efter motion.
  • Skridsikker sål som sikrer, at du står bedre fast i skoen.
  • Svedtransporterende materiale som sikrer optimal svedtransport.
  • Øget restitution der hjælper benene med genopbygning.
  • Tåler tørretumbler.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Perfekt fodboldsæt

Den unikke benskinne er lavet i et særligt plastmateriale, som har et lavt smeltepunkt. Den specielle plasttype bliver formbar allerede ved 62 grader, hvilket gør at du i løbet af få sekunder kan gøre benskinnen formbar, og herefter nemt kan forme en benskinne, som passer unikt til dit skinnebens dimensioner. Alt du har brug for er kogende vand og et ildfast fad, og det tager ikke mere end 10 minutter at lave et sæt benskinner! Benskinnerne har desuden den fordel, at man kan klippe den til, så den får lige den størrelse du gerne vil have. På den måde sikre du dig maksimal komfort, fra en benskinne der passer unikt til DIT skinneben, og som har lige netop den størrelse du ønsker.
For maksimal støddæmpning kan skum påføres indersiden af benskinnen. OBS: påføres skum, kan skinnen ikke genformes.

Strømpen er en kompressionsstrømpe. Kompressionen øger cirkulationen i underbenet, og kan afhjælpe træthed og reducere gener i underbenet under og efter hård fysisk aktivitet. Den væve-teknik der er benyttet i strømpen sørger for at strømpen giver maksimal støtte omkring fod ankel og skinneben, og dermed den komfort du behøver for at kunne yde dit bedste.

Der er en forstærkning omkring achillessenen, hvor der er øget kompression. Kompressionen hindrer achillessenen i at hæve op, og giver desuden en støtte, som beskytter mod de konstante vibrationer der kommer i senen under aktivitet.

Sålen har en punktvis silikone belægning, som strækker sig fra forfod og op til bagsiden af hælen. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i støvlen, som gør at du står bedre fast i støvlen, hvilket giver en bedre kontakt til støvle og underlag.

Strømpen er udstyret med en indvendig lomme, som holder din benskinne på plads uden brug af strømpetape eller underwrap. Lommen har en nedre begrænsning, som gør at din benskinne aldrig vil glide ned. Samtidig gør den generelle kompression i strømpen, at benskinnen bliver siddende stabilt, uanset hvor meget du løber, sparker og tackler.