Gua Sha White Jade Round

190,00 DKK

Gua Sha stenen af hvid jade er en sten skabt til at løsne spændinger, stimulere lymfesystemet og øge din blodcirkulation. Ved vedvarende brug af Gua Sha massage siges det desuden også at kunne minimere fine linjer, stramme huden op og afhjælpe akne, rosacea, pigmentforandringer og hævelser.

Hvid jade indeholder mere end 10 mineraler, som gavner din hud bl.a. zink, jern, magnesium og selen.  Derudover siges det, at den giver ro og harmoni samt hjælper med at fokusere din energi til gavn for dig i f.eks beslutningsprocesser og at den hjælper dig med, at skabe stærkere bånd til venner og/eller din partner. Da hvid jade er et naturmateriale er ikke 2 Gua Sha sten ens, hvorfor der kan forekomme ændringer i stenens nuancer.

Kategori:

9 på lager

Beskrivelse

Sådan anvender du produktet:

For at nyde godt at Gua Sha stenens egenskaber, anbefales en daglig massage af dit ansigt, hals og nakke.

Vask din Gua Sha før og efter brug i saltvand eller mild sæbe. Sørg også for selv, at have en nyrenset hud.

Dryp 4-5 dråber olie i dine håndflader og varm produktet op, dup herefter ansigtsolien blindt ind i huden.

Trykket på stenen afhænger af hvordan du vinkler din Gua Sha. Er din Gua Sha placeret med en 90 graders vinkel mod huden, er det et hårdt tryk, jo mere skråt du vinkler stenen mod huden, jo blidere et tryk opnår du.

Begynd med blide og lange strøg at massere ansigtet med din Gua Sha 5-10 gange hvert sted. Har du spændinger kan du øge antallet af strøg og evt. vrikke din sten lidt fra side til side, for at få afspændt optimalt. Er du i tvivl om hvor præcist du skal massere for at løsne dine spændinger eller stimulere lymfesystemet, kan du altid rådføre dig med personalet hos WittClinic.

  • Virker afstressende og giver velvære.
  • Løsner spændinger, øger blodcirkulation og stimulere lymfesystemet.
  • Minimere fine linjer, strammer op, afhjælper akne, pigmentforandringer,
    hævelser og rosacea.