Gua Sha & Cupping

695,00 DKK

Købet er et gavekort – husk at bestille tid til behandlingen på

Gua Sha & Cupping

Beskrivelse

GUA SHA & CUPPING BEHANDLING – 75 min.

GUA SHA er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien, som nu for alvor er ved at vinde indpas i Skandinavien.

Med GUA SHA reduceres rynker, poser under øjnene og hævelser over øjnene mindskes, og spændinger i ansigtet løsnes. Resultatet er et mere harmonisk og afspændt udseende med en større glød i huden – samtidig bliver hudtonen mere ensartet. Specielt omkring bryst, hals og kinder er dette en meget effektiv behandling.

GUA SHA betyder “at skrabe”. GUA SHA stammer fra Kina og er en mere end 2000 år gammel teknik, hvor man skraber på huden med en særlig sten for at fjerne gift- og affaldsstoffer samt spændinger og smerter. Behandlingen får huden til selv at danne olie, som er vores eget helt naturlige og mest effektive anti-age “produkt”

Cupping stammer fra den traditionelle kinesiske medicin, og går også mange tusinde år tilbage i tiden. Som GUA SHA er dette oprindeligt en metode, at behandle sygdomme på. Men har de senere år, fundet sin vej herhjemme i den kosmetiske verden. Cupperne øger også blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. Tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer.

Tilsammen giver disse to massagemetoder en meget smuk og fast hud. Det er metoder, som arbejder på hele kroppens helse.

GUA SHA & Cupping by Witt behandlingen består af:
• Dobbelt afrensning
• Peeling
• GUA SHA massage
• Cupping
• Hyaluron ansigtsmaske.
• Diverse cremer efter DIN hudtype