Gentle Face Tonic

140,00 DKK

Gentle Face Tonic er en mild og skånsom alkoholfri skintonic. Den fjerner effektivt snavs og kalkrester fra vand. Desuden virker den pH-neutraliserende på din hud samtidig med, den plejer og tilfører masser af fugt. Brug den før resten af din hudplejerutine for at sikre, at dine hudplejeprodukter bliver absorberet på bedste vis.

Den er 100% vegansk og fri for tilsat parfume.

Kategori:

3 på lager

Beskrivelse

Anvend Gentle Face Tonic efter du har renset din hud for at fjerne de sidste urenheder fra huden. Der er to muligheder for at påføre den.

  • Spray produktet på en vatrondel og før blidt vatrondellen rundt i ansigtet for at sikre, at de sidste rester af snavs fjernes.
  • Spray produktet direkte på huden, hvor du har to muligheder. Enten kan du fjerne produktet med en vatrondel eller lade det blive siddende på huden for at optage flere af de nærende ingredienser.

Fordelene ved at bruge Gentle Face Tonic som en del af din hudplejerutine

En skintonic til ansigtet er en god idé, hvis du gerne vil være sikker på, at din hud er helt afrenset for makeuprester og dagens snavs efter du har renset dit ansigt med en ansigtsrens.

Gentle face tonic er desuden med til at pH-balancere huden, hvilket betyder at din efterfølgende produkter vil blive bedre optaget i huden, da pH-værdien på hudens overflade er neutraliseret. Det er ingrediensen citronsyre (citric acid) som pH-neutraliserer hudens overflade.

 

  • Alkoholfri
  • Rig på antioxidanter & vitaminer
  • pH regulerer huden
  • Egnet til alle hudtyper
  • Ikke tilsat parfume og parabener
  • Vegansk certificeret

Ingredienser

Water, Glycerin, Panthenol, 3-o-Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Sodium Pca, Tocopherol (Vitamin E), Urea, Betaine, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Root Extract (Gotu Kola), Opuntia Dillenii Flower Extract (Prickly Pear), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera), Chrysanthellum Indicum Extract (Indian Chrysanthemum), 1,2-Hexanediol, Allantoin, Disodium Edta, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin