Eyebrow Enchancing Serum

490,00 DKK

5 ml. Øjenbryn serum som giver fyldigere og stærkere øjenbryn.

3 på lager

Beskrivelse

Øjenbryn serum som giver fyldigere og stærkere øjenbryn.

Eyebrow Enhancing Serum er til dig, som ønsker et bryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde.

Ved at bruge Eyebrow Enhancing Serum én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere. I denne bryn serum er der produkt til ca. 2-3 måneder ved brug 2 gange om dagen, som er den mængde vi anbefaler for den hurtigste effekt.

Vi anbefaler ikke brug af Eyebrow Enhancing Serum, hvis du er gravid.

Eyebrow Enhancing Serum er helt simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på øjenbrynene en til to gange dagligt. Vi anbefaler, at du smører serummet på dine øjenbryn både morgen og aften, for at opnå den maksimale effekt og hurtigste resultater.

Eyebrow Enhancing Serum indeholder en række aktive og komplekse ingredienser, som sammen booster væksten af dine brynhår. Der er dog hverken tilsat parfume, parabener eller hormoner i produktet.

Nogle af de aktive ingredienser, der gør dette bryn serum til noget helt specielt er bl.a. Myristoyl Pentapeptide-17, der er et peptide særligt velkendt for at fremme hårvækst. Det er også en ingrediens du finder i både  Eyelash Growth Serum og Mascara Volume & Curl. Arginine er en aminosyre og hjælper med at øge blodtilførslen ned i hårsækkene og til sidst er der hyaluronsyre, der sikrer fugt og næring til hårrødderne. Prikken over i’et er castorlie, som er velkendt for virkelig at nære og pleje hårene og derfor har en enormt god effekt på at holde dine brynhår i en god, smidig stand.

Du vil opleve at få fyldigere bryn efter 8-10 uger og efter ca. 16 uger vil du kunne se det fulde resultat.

  • Fyldigere & stærkere bryn efter 8-16 uger
  • Rig på peptider og antioxidanter
  • Gode resultater i test
  • Tilsat nærende olie
  • Fri for parabener, hormoner og parfume
  • 100% vegansk certificeret