Compex Wireless SP 8.0

9.595,00 DKK

  • Compex Wireless SP 8.0 er udformet til sportsfolk, som træner hver dag.
  • Compex Wireless SP8.0 har den helt nye funktion MI-Autorange, som hjælper dig til bedre resultat.
Kategori:

Ikke på lager

Beskrivelse

Totalt 40 programmer inddelt i følgende:

13 Træning
10 Smertelindring
5 Restitution
2 Rehabilitering
10 Fitness

Compex Wireless SP8.0 inkluderer også:

MI-SCAN
Denne funktion tilpasser strømstyrken til hvert individs fysiologi. Lige inden stimuleringen undersøger
MI-scan valgte muskelgrupper og tilpasser automatisk stimulatorens parametre. Derfor bør du udføre MI-scan-målingen ved hver stimulering, for at garantere optimal effekt og komfort. Funktionen konkretiseres i begyndelsen af programmet gennem en kort målsekvens. Under hele måltesten er det vigtigt at være stille og fuldstændig afslappet. Når testen er fuldført kan programmet begynde.

MI-AUTORANGE
Funktionen MI-AUTORANGE har samme formål som MI-RANGE, bortset fra at alt sker automatisk. I begyndelsen af programmet kan man, gennem at trykke én gang på den opadgående knap på multifunktionsknappen, få enheden til automatisk at højne stimuleringsintensiteten til det detekterede ideelle intensitetsniveau. Funktionen MI-AUTORANGE slukkes ved at trykke på den nedadgående knap på multifunktionsknappen. Enheden overgår da til manuel position og intensiteten må håndteres af brugeren.

MI-TENS
Funktionen MI-TENS begrænser uønskede muskelsammentrækninger i smertefulde område. Ved hver intensitetsøgning sker en testfase og om en muskelsammentrækning opdages mindsker enheden automatisk stimuleringensintensitet. Denne funktion er kun tilgængelig i programmerne TENS, Epikondylit og Tendinit.

MI-ACTION
Funktionen MI-ACTION gør at en elektroinduceret sammentrækningen kan initieres ved hjælp af frivillige foranstaltninger. Dermed bliver den elektroinducerede foranstaltning helt kontrolleret, muskelarbejdet bliver behageligere, grundigere og mere fuldstændigt. I slutningen af hver aktiv hvilefase høres et pip fra stimulatoren. Fra og med dette er det muligt at indlede en frivillig muskelsammentrækning. Om ingen frivillig muskelsammentrækning sket efter en vis tidsperiode, sættes apparatet automatisk på pause.

Indeholder:

1 stk. stimulator
4 stk. poder
1 stk. dockningsstation
1 stk. lader
1 pk. elektroder, 5×5  (8st)
1 pk. elektroder, 5×10, 2-trykknaptilslutninger  (4st)
1 pk. elektroder, 5×10, 1-trykknaptilslutning  (4st)
1 stk. cd-rom brugeranvisning
1 stk. quick guide
1 stk. transporttaske
1 stk. beskyttelsesetui til stimulatoren