…efter 10 behandlinger, er uroen/smerterne væk…

Jeg henvendte mig til Witt Clinic pga. uro/ondt i benene. Efter 6-7 behandlinger kunne jeg virkelig føle en mærkbar forbedring af mine smerter. Nu efter 10 behandlinger, er uroen/smerterne væk.

Ydermere har jeg fået ”uventede” forbedringer i hele kroppen. Jeg har altid haft meget kolde fødder og hænder. Nu har jeg lige pludselig ”fået” synlige blodårer i mine fødder, og ikke mindst en dejlig varme både i fødder samt hænder.

Jeg har lidt meget af hovedpine/migræne, og siden jeg startede, har jeg ikke haft et eneste anfald. Min hovedpine skyldtes nok spændinger i nakken samt skuldre. Disse spændinger er også væk.

Sidst men ikke mindst, har jeg fået en enorm energi. En energi som jeg er sikker på, er kommet pga. et meget større velbehag i min dagligdag. Jeg er derfor sikker på, det også skyldes mine behandlinger hos Witt Clinic.

Jeg tror dog heller ikke, at mit nuværende velbefindende bare fortsætter i al evighed. Så der er ingen tvivl om, at jeg vil fortsætte behandlingerne hos Witt Clinic som ”vedligeholdelse”.

Som en lille biting vil jeg nævne, at personalet hos Witt Clinic i Gødstrup er meget imødekommende og venlige, og at hele klinikken oser af en dejlig atmosfærisk stemning.